2023-11-13
見到朗豪個間成日排長龍,想試哩間pizza好耐! 原來LCX都開左仲無咁多人排隊添😏窗邊位幾靚呀對住個海景! 不過我地入座個陣full左無得坐,另外個邊就似美式風格。哩度d pizza款好特別又多款,樣樣都想試! 仲可以配特色批邊,選擇困難症既我表示痛苦😂最後決定🫵🏻Gangnam Cowboy($188)+Gold Edge(13吋$45)牛小排配牛排醬同蛋黃醬既味道好突出,mozzarella 芝士勁‼️厚‼️一咬落去直程食到層軟綿綿既芝士😍仲有一堆紫洋蔥,蘑菇,意大利香芹增添口感同味道。非常值得試下特色手工批邊! 金芝邊係蕃薯蓉🍠配搭兩款芝士而成,焗到批邊香脆,蕃薯蓉香甜加埋芝士焦香,真係勁邪惡😈另外哩度d炸雞🍗都好出色! 蜜糖牛油味($118)中意佢唔係醬汁而係粉,唔會令炸雞濕軟,咬落去就係即炸既香脆。味道岩岩好唔會過重,雞肉仲好juicy唔會乾爭爭😋又pizza又炸雞所以一定要飲番d清新野飲,哩兩款冰茶都係水果加茶底,解膩good fit👍🏻🥭Mango Passion Iced Tea🥭🍍Pineapple Flora Iced Tea🍍
🥭Mango Passion Iced Tea🥭
🍍Pineapple Flora Iced Tea🍍