2021-04-22
每次經過荃新天地 呢間次次都大排長龍 趁今日早少少避開咗高峰嘅人龍 就試吓呢間泡菜海灣芝加哥Pizza 呢個Pizza好特別 竟然係但係有少少甜甜地 加咗蜜糖杏仁片 這個口感又好好 完全沒有怪嘅感覺另外個Pizza仲有雙倍馬蘇里拉芝士 芝士條 忌廉芝士 淨係芝士已經有咁多款 你就知道呢個pizza 有幾足料 有幾好食仲有炒洋蔥 蘑菇 鮮蝦 蟹肉條 菠蘿 粟米 燈籠椒 火腿同埋泡菜蛋黃醬 淨係講材料都講到有10樣八樣 所以食落去口感係超級好似豐富 配料完全係絕配 蒜香甜辣秘制炸雞-我哋叫咗半份 話就話有六件 但係件件都好大隻 炸得好香脆 完全唔係出邊k 記得外表香脆入邊完全冇味 呢一間炸雞入邊仲keep住肉汁Lychee mojito-食韓國炸雞點可以唔叫mojito 淡淡lychee 味配mojito 係perfect match紅酒-medium body 算易入口 香氣四溢
紅酒-medium body 算易入口 香氣四溢