2021-07-05
假日元朗人山人海,入yoho等車位都等左半個鐘,當然要用apps遙距拎位啦!一起身就中午,當然想食大大份的brunch!🥰💫勁量早餐Lumberjack Breakfast $144黎到Green Waffle 🧇,必點窩夫😛😛整體感覺似all day breakfast,用了分量十足,有德國🇩🇪式小香腸,味道不過不失。香煎煙肉比較肥,煙三文魚發揮正常,多士脆口,炒蛋略嫌不夠滑,配以哈密瓜🍈。重點窩夫真心是必點,是整份早餐嘅靈魂,新鮮即製,配以牛油及果醬,發揮一流。✅限時90分鐘✅侍應招呼周到,不停加水,讚👍🏼‼️由於餐廳靠近商場大門,熱空氣比較多,烏蠅昆蟲飛入,環境不理想。📍 Green Waffle Diner (形點) (元朗)元朗元龍街9號形點一期地下G002號舖5⭐️評分好食指數:⭐️⭐️⭐️餐廳環境:⭐️⭐️
💫勁量早餐Lumberjack Breakfast
黎到Green Waffle 🧇,必點窩夫😛😛
✅限時90分鐘
✅侍應招呼周到,不停加水,讚👍🏼
元朗元龍街9號形點一期地下G002號舖
5⭐️評分