就喺我地屋企樓下嘅九份飽,一直都係人氣爆燈,舊舖果時比較細,長期都要排長龍~ 搬咗新舖之後地方大咗,但夜晚7點半後堂食都係要排隊。餐廳樓底夠高,裝修佈置到好懷舊台灣風,我地平時多數都係買外賣返屋企,呢日難得堂食,可以影吓相。必食推介!! QQ地瓜球!! $36一份,有好多粒!! 雖然未係台灣夜市食到果種漲卜卜大大粒,但九份飽地瓜球嘅份量確係好佛心好抵食,仲要加埋甘梅粉,都好有台灣風味~~ 間唔時都會買外賣返屋企食。另一必食! 魯肉飯! 又係好抵食嘅選擇,好食,仲有俾埋半隻魯蛋。蛋餅類別都好食嘅~ 私心最鍾意肉鬆芝士口味!絕對係如果執笠會好可惜嘅樓下餐廳,一定要繼續生意興隆一直做落去呀!!

必食推介!! QQ地瓜球!! $36一份,有好多粒!!
蛋餅類別都好食嘅~ 私心最鍾意肉鬆芝士口味!

• 地瓜球
  • 肉鬆起司蛋餅