2022-05-20 21 views
之前經過染布房街,見到呢間裝修得好有格調嘅YOLO CAFE,就即刻book mark定要嚟食,今日終於有機會喇。閒日晚上嚟到都幾旺場,職員都好熱情咁招待我哋。呢度可以用QR CODE落單,衛生又方便。蘑菇黑松露長通粉 $128一上檯已聞到好香好香嘅黑松露味!食落係非常濃郁嘅黑松露+忌廉味,長通粉軟硬適中,醬汁分量都多,食到底都好夠味。皇室三文魚牛油果班尼迪蛋 $118呢個組合有齊曬我鍾意嘅食物——三文魚+牛油果+班尼迪,一定要點啦!水波蛋嘅流心效果好正,配埋香滑嘅荷蘭醬,再加埋份量豐富嘅三文魚同牛油果,無論口感定味道都好豐富好RICH泡沫牛奶 $30睇相見到啲咖啡好吸引,但因為夜晚嚟到驚飲咖啡會失眠,所以點咗個泡沫牛奶~~飲落都幾有驚喜喎!泡沫錦密,牛奶香滑濃郁。
蘑菇黑松露長通粉 $128
皇室三文魚牛油果班尼迪蛋 $118