2021-07-15 635 views
有一日同友人去咗九龍灣行IKEA ,附近黃店選擇唔係咁多,過嚟望一望佢個餐牌價錢幾合理就決定食呢間啦💛Salmon & spinach crepe $79 (+$25combo salad/soup&drink)Crepe呢家嘢真係唔係咁多地方有,加上有友人最喜愛嘅三文魚,基本上係三秒已經決定要叫。果然冇令我哋失望,雖然稱唔上係全香港最好食嘅,但係絕對值得嗌嚟試吓,連平時唔特別鍾意食飯以外嘅澱粉嘅友人都讚口不絕,好快清晒 👍🏻 另外值得一讚係跟餐嗰個蒜蓉包同湯都非常唔錯,蒜蓉包係偏重口味,食到個口會少少臭嗰種,所長至愛😍Porcini & chicken linguine $108 (+$25combo salad/soup&drink)因為上一度菜實在係有啲驚艷嘅關係,呢個覺得冇乜特別,但絕對係合格嘅,linguine軟硬適中,個汁味道都夠濃,但唔係好feel到佢有牛肝菌。