2009-09-11
好耐無食, 一直印象唔錯~ 但今日食完覺得好失望囉, 退步左, KEEP唔到個水準~佢地6 點至7點半有個叫EARLY DINNER SET, D SET 比較平, 30幾,40蚊個~包野飲同湯!我地叫左個香草雞扒蘑姑栗米窩飯配酥皮忌廉湯, 個樣好靚好吸引, 個窩好夠熱, 上台個陣仲係滾住咁上~ D 汁幾好, 但唔覺有香草味, 雞扒都唔係一大舊, 係一少塊仔姐, 最差係D 飯, 太"淋", 好似BB 食糊仔咁, 失敗。個湯個酥皮好靚好正, 但個湯完全唔得囉, 忌廉湯變了忌廉水~太晞啦~又無料~差! ><另外叫左個薄餅, 呢個反而幾好, 好多料, 又夠薄, 食多幾塊都唔膩~GD~另外+ $15 就可以叫個小食, 我地要左個焗薯蓉田螺, 幾好食, 一杯仔上, 幾特別!
好耐無食, 一直印象唔錯~
但今日食完覺得好失望囉, 退步左, KEEP唔到個水準~

2009-09-11
$45 (Dinner)