2005-05-27 12 views
成日去呢度買野食, 不論lunch 買番去做tea, 放工買番去個宵夜都好, 次次用二三十蚊都會搞到一抽二袋, 勁抵食最愛就係佢個白糖糕, 好厚片, 有白糖味之餘又唔會太酸, 食落勁鬆化, 十蚊三件, 超水準推介! 另一個係茶果, 本人喜愛係眉豆茶果, 味清之餘, 眉豆料真係唔係咁多地方買到架! 豆漿無咩特別但勝在夠平, 十蚊2支, 不過如果買一杯杯的, 我會推介要熱的珍珠豆漿, 但珍珠多少隨阿姐心意比, 睇你好無彩啦!! 糕點方面, 我就覺得麻麻, 尤其係馬蹄糕個味就最人造feel, 眉豆糕好鞋口, 應該話佢個d糕整體來講都係魚膠粉過多, 食落口感好硬, no good.但話時話, 佢真係要做下d預防, 因為我試過好幾次買野個時見到個櫃入面有蒼蠅飛來飛去走唔到, 勁係d糕上面痴來痴去, 係見過幾次喎, 唔只一次, 佢地要改改啦! 除左呢樣, 食物都好有水準, 雖然係攞貨, 但我試過其他區個d水準都無呢間咁好.