2010-06-12
今日係世界盃第一日開鑼,本來諗住食完飯就順便落bar~~~女友揀了中環fat angelo's,去到已經full house,所以被安排坐近bar檯.我地order 一個頭盤 & steak pizza, 超好味,特別係pizza///Iced tea 有得refill 亦係一大selling point~~~可惜,今次將會係我最後一次去fat angelo's 食飯!!!!!!!We had a terrible experience, and that's not the first time.我地坐到十點幾,因為跟bar的距離不太遠,突然聽到有人好大聲話"You such a dum ass."我地即時呆了,應聲望去,一個女人同鬼佬(應該係bartender)講的,個女人應該係manager,雖然我地吾清楚發生了什麼事,亦吾知佢係以咩心態去講,但係我地聽到覺得好吾舒服,特別係我女友及她的朋友~其實類似情況已經吾係第一次發生,以前係銅鑼灣都見識過,係中環亦吾係第一次,亦係同一個經理!之後我地都無再去,最近先知銅鑼灣已經換了人,以為她已離開貴公司~可惜最近係soho呢間見到佢,但她態
其實類似情況已經吾係第一次發生,以前係銅鑼灣都見識過,係中環亦吾係第一次,亦係同一個經理!之後我地都無再去,最近先知銅鑼灣已經換了人,以為她已離開貴公司~可惜最近係soho呢間見到佢,但她態度依然//今次我地真係忍無可忍,實在太過份!我地係來enjoy,relax,並吾係來聽粗口~~
其實環境,食物同服務係一流,不過因為一句說話,我地以後都吾會再返去,亦吾會介紹給其他人!!