2019-06-01 251 views
今天去咗朋友介紹的樂園,真係冇介紹錯 ,一入到去環境非常之優雅, 估唔到樓上舖都可以咁優雅, 裏面裝修非常之靚, 入到去已經好多人 ,要等咗一段時間先有位, 裏面每一個人客所叫的食物都好有仙境 ,自己都希望都可以落在依個仙境中, 所以好心急想快啲有位 ,終於到自己啦 ,我急不及待叫你一客肉眼 ,一個刺身帶子蕃茄麵!食物一嚟到真係好有仙氣, 每個餸菜 都好似係仙境中 ,最令我喜歡的就是這塊牛扒 ,七成熟 ,不是太熟,亦不會有血水, 牛扒非常之有鮮味,好有牛肉嘅味道,亦都好有質感, 我不停的係咁切,亦都係咁食, 亦都冇你對方 ,本來打算大家係share,食食下都已經冇咗三分二!而帶子刺身麵,帶子更令我回味無窮 ,這個刺身帶子,真的好難整到這麼嫩滑香脆 ,而番茄麵加番茄, 面好有趙口, 啖啖麵條浸在這番茄汁裏面! 最後我哋叫咗一杯紅棗茶, 一杯薄荷朱古力,兩杯飲品令我哋將整晚的氣氛推到更高點 ,這杯薄荷朱古力上面有一個好可愛的裝飾,原來它是棉花糖, 而且杯桂圓龍眼茶它的瓶裝得很高雅將我的心情都放得很高, 總體來說這間店我畀他很高分!