2018-09-12
今日放工,難得無特別事情,可以慢慢享受一個下午的時間! 黎到太子,想找一間可以好好休息好好享受的地方,品嚐一下下午茶。這間咖啡餐廳就可以滿足我的願望了舒適的環境、輕鬆音樂播放、軟熟的坐位、靚靚的裝飾,都令我可以好享受生活食物方面,有午餐選擇(抵食又多選)或 散叫,都好吸引!意粉及意大利飯的選擇,有肉類、沙拉及小食等,花多眼亂每張枱都有花磚設計及擺設餐具及飲用水,好有特色又細心!日本帶子黑松露什菌意大利飯好大碟,熱辣辣香噴噴上枱!好吸引哦好大碟好香喔!帶子好大粒,配上一片片香濃芝士及配料(紫洋蔥、青瓜、黃瓜等)口感一流、配合剛剛好!意大利飯好香好滑又軟硬剛好(唔會太硬)好滿足好美味帶子好厚,外香內軟!熱鮮奶我喜歡飲這杯熱鮮奶,不是每間餐廳都好。好香好滑,質感好好又夠熱,飲完人開心又暖胃服務好又環境優雅、食物質素好高!會推薦朋友來一同傾談品嚐
每張枱都有花磚設計及擺設餐具及飲用水,好有特色又細心!
日本帶子黑松露什菌意大利飯
好大碟,熱辣辣香噴噴上枱!好吸引哦好大碟好香喔!
帶子好厚,外香內軟!
熱鮮奶
服務好又環境優雅、食物質素好高!會推薦朋友來一同傾談品嚐