2020-12-07
波仔屯門港鐵屯門站TUM22號舖「星洲炒米」惹味香口,大量叉燒鋪面,米粉都爽口夠彈牙👍🏻咖哩味唔會太濃,啱哂淡口味既我!「麻辣雞煲」真空包裝,另可買多個白飯$8/個睇睇介紹原來係波仔既自家製🤨食得出有貼近大排擋既水準,最值得一提最吸引之處係佢份量好多,價錢都只不過係$4x不得不讚揚佢既醬汁,麻麻辣味超入味既雞膇、雞翼夠嫰之餘份量都夠二人食👍🏻菜品:「叮叮唐生菜🥬」叮生菜就好像烚菜一樣,有好香生菜味菜又嫩又綠唔會乾身,叮後加入一包蠔油調味一流,綠色清新必點👍🏻飲品:「黑芝麻豆漿」幾香幾好飲,口質好,少少🤏芝麻香同豆漿好夾呀!新登場「清湯牛腩」個牛腩湯濃淡味適中,牛肉肉質鮮美夠軟身好吃😋見到佢寫住新登場「清湯牛腩」可以用優惠價$42 購買x1清湯牛腩 大家可以試下優惠價「清湯牛腩」勝價比高👍🏻#波仔 #正餐 #早餐 #午餐 #晚餐 #宵夜 #湯 #糖水 #叮叮飯 #叮叮菜 #叮叮湯 #叮叮糖水 #叮叮粉麵 #叮叮 #新登場 #清湯