2023-07-02
#搞串個pantry又帶大家去食嘢啦!今次去到#新蒲崗 一間新開嘅#Cafe ,入面裝修簡約,比人一種舒服嘅感覺😌!因為lunch time關係,就嗌咗一個All day breakfast嘅lunch set,加嘢飲可以平$20,成個set就total $149💸。正常Cafe價😃All day breakfast嘅份量無令人失望🤩,好大份。如果係兩個人嚟食,當Tea咁食都ok。但係,如果好似我咁當正餐,就一個人食一個先夠啦😂😋!All day breakfast入面有番茄仔🍅、炒蛋🍳、煙三文魚🐟、蘑菇、炸薯仔🥔、洋蔥酥、腸仔,真係非常豐富❤️!特別要講吓洋蔥酥,食落外皮非常酥脆🤤,味道香口,同杯Latte☕️非常夾!另外,炸薯仔都非常好食,內裡綿密,外面脆脆哋👏🏻!如果大家經常新蒲崗、鑽石山💎,都可以嚟呢間cafe hea吓講吓八卦🤐👂🏻,平日都唔係好多人,坐得舒適無壓力💃🏻。