2019-04-30
今日難得老婆過嚟尖沙咀做嘢,所以我哋相約食lunch拍拖。兩公婆拍拖梗係食好啲啦,所以我哋選擇咗去BLT Steak,貪佢有個semi-buffet counter。由於太肚餓嘅關係,我哋冇影個buffet counter🤦🏻♂️ Buffet counter主要係前菜,有凍有熱。凍嘅有不同嘅沙律,包括煙三文魚沙律,番茄芝士沙律,有pasta嘅沙律,ham等等。熱嘅就有湯,忌廉汁炒蘑菇(好好味)等等。亦都有甜品,包括Panna cotta,水果,chocolate cake,muffins等等。你可以選擇淨係食buffet counter,$148,咖啡茶另加$20我哋選擇咗食burger,$188包埋buffet counter以及咖啡茶👍🏻 我哋叫咗牛肉burger,同埋炸魚burger,兩樣都好juicy,非常好味。我係炸魚控,佢呢度個炸魚真係做得好好,冇炸死條片,唔會咬落去實的的,值得推介👍🏻