2020-07-08 1106 views
夏日炎炎,行到攰都想坐一陣休息下,快樂蜂就係面前入去休息下,食下野補充下能量先得。真係完美配搭,每次來到都會食佢地甜甜酸酸既意粉,重點係...抵食呀!來到Summer,快樂蜂都新加入了快樂一夏飲品:咸檸七、熱情雜果梳打、士多啤梨雜果梳打,睇到都即是想飲,解解暑。灣仔分店更設有地庫,唔怕去到無位坐啦。N1a - 意粉配2件樂脆雞Jollibee既炸雞保持一貫水準色澤金黃,肉質嫩滑;肉醬意粉香甜美味,更有一種幼時童真的美妙感覺。咸檸七特飲炎炎夏日當然要飲咸檸七,以咸檸檬加上七喜,味道甜中有咸,當中更有幾分清爽,咸甜交雜,刺激味蕾的感覺,真的非常適合夏天飲用。後來發現快樂蜂原來還有另一推介 - 朱古力脆脆新地,又點可以錯過。朱古力脆脆新地中,以雪糕加上KitKat朱古力碎碎及朱古力醬,再插上一整條朱古力威化,賣相十足。新地上加入了粒粒朱古力碎,吃起來香滑甜美,鬆脆有咬口,口感更豐富,真是炎炎夏日的消暑之選。

灣仔分店更設有地庫,唔怕去到無位坐啦。

N1a - 意粉配2件樂脆雞

咸檸七特飲