2020-03-29
全粉紅嘅花花裝修,少女味濃,其實唔係好襯我,不過朋友想試就一齊去試下。waiter 話和牛同海膽都無,其實有啲無奈,因呢兩個係餐廳signature, 但都無辦法,唯有揀明太子雞翼同比目魚,明太子雞翼一上檯就聞倒好香同好重豉油味,咬落去好juicy 又熱辣辣好好味,比目魚嚟到一陣有蚊滋,waiter 好好,即使我食過佢都主動幫我地換,除咗比目魚外旁邊仲有厚切雞脾菇,囗感好好。甜品我地揀咗仲夏野莓,即係雜莓海綿蛋糕雪糕,呢個有驚喜,因為…揾唔倒蛋糕喺邊,睇咗一陣,原來係面嗰少少綠色係海綿蛋糕,真係估佢唔倒,士多啤梨唔甜,份量好少,不過雪糕係幾好味嘅。唔少得點咗我鍾意嘅mocha …雖然overall唔算好高質嘅食物,不過開心好簡單,輕輕鬆鬆食餐飯,唔限時唔會太嘈,服務有禮貌其實已幾滿足
唔少得點咗我鍾意嘅mocha …