2024-09-14
自從用曬啲充值之後,都少咗嚟快樂小羊打邊爐😗原來而家新出咗單人火鍋set,最貴都係$88,同連鎖店啲單人火鍋差唔多價錢,有肉有菜有有主食有嘢飲仲可以特價加唔同嘢食,最勁係$18可以加多碟羊肉或者肥牛😦叫兩個set姐係兩個人,就已經可以加曬2碟,大癲😂真係可以咁平咩以前食覺得最開心係,佢真係好大盤肉,上枱係會哇一聲,仲諗住單人set應該都小小一碟。唔係呀!🤣一嚟就隊爆咗張枱啦肥牛一大片,紅白相間好似支旗咁,唔會薄過人情;薄切牛舌份量都好多,淥幾下就食得,好食🤩羊肉我地揀咗快樂卷同埋羔羊上腦肉,好大半盤好靚🤩羊卷有羊味啲,上腦肉就腍身啲小食拼盤入面最驚豔就係嚟手工黑松露羊肉丸!估唔到兩樣極濃味嘅嘢放埋一齊會咁夾,佢唔係彈牙果種丸,但好好食,本身想加多啲但怕食唔曬,呢個一定要試!出面有蔬菜bar,以往都對呢啲蔬菜bar冇咩希望,但呢到好鬼新鮮!!!!靚到我拎咗兩大棵生菜同勁多金菇砌咗個蔬菜盤😗生菜一啲爛都冇,真係好新鮮!仲叫咗串烤羊肉同羊棒骨🥳羊+燒烤真係無敵,孜然超級香勁好食!棒骨一大段鐵板上,拎住咬啖啖肉勁raw,下次留啲肚食燒烤🍖講都唔信,咁多嘢食埋單都係$3xx,抵到痴咗線🥹我要返屋
講都唔信,咁多嘢食埋單都係$3xx,抵到痴咗線🥹我要返屋企搵返張充值卡出嚟先….