2019-10-01 539 views
日期:9月29日人數:6人星期日,一行四個同事去左另一個住係跑馬地的同事屋企玩,晚餐連埋同事的靚女roommate一齊去附近的西餐廳開餐。Walk-in岩岩好仲有位,於是就入左去啦。我哋點左Caesar salad、蘑菇闊條麵、辣肉腸pizza,同埋一整份Spare Ribs。整體來講食物味道中上。沙律菜新鮮,而闊條麵醬汁夠濃郁。Pizza夠薄脆,如果再落多啲Mozzarella 就會更加好食。Spare ribs夠晒大份,配菜嘅薯條份量亦都好多。Ribs配上菜絲沙律一齊食會比較清新,無咁膩。最後我哋帶咗一個雪呢拿雪糕+朱古力曲奇作為甜品,雪糕滑而曲奇甜,伴有士多啤梨同香蕉,有冰火兩重天嘅感覺。環境唔算好fancy,但乾淨衛生,座位都算係寬敞,服務質素良好。
日期:9月29日
人數:6人