2022-01-04
🍣御品千之味📍 元朗合益中心g樓25室自從呢幾個月開始過獨居生活之後, 有時放工懶得煮都想叫外賣, 今日介紹下元朗有一間快靚正之選😍平野唔一定冇好嘢 喺美食匯聚的雞地新開咗一間外賣壽司店, 主打外賣生意,壽司仲要即叫即整! 非常之新鮮! 速度亦都算快 店員知道我住天水圍仲送咗一包冰包畀我 等我可以食到壽司嘅最佳狀態🥰🥰🌟三文魚腩刺身同甜蝦刺身🌟不得不說 三文魚腩刺身真係世界級 68蚊有五大件 每一件都非常厚切 好鮮好甜 食過之後食唔返普通嘅三文魚刺身 而甜蝦刺身($58)最驚喜係個蝦頭嘅蝦膏 好爆膏 好鮮😋😋🌟火灸系列壽司🌟每一款都係廿幾蚊就有兩大件 超級抵食 芝士溶得啱啱好 試咗甜蝦鰻魚三文魚都冇令我失望 好惹味!🌟海膽刺身壽司🌟雖然呢款要48蚊兩件 但係海膽嘅數量好多 唔會只會畀一層你 而係幾層 而且海膽肉質都好厚身 !🤗🌟吞拿魚蓉壽司🌟平時出面食好貴 呢度只係30蚊兩件 而且唔會好腥 好肥美📍店舖仲有提供好多party size嘅壽司盤訂購 又細又大 仲有壽司蛋糕㖭 總括嚟講性價比真係非常之高 推介大家去試!
📍 元朗合益中心g樓25室
🌟三文魚腩刺身同甜蝦刺身🌟