2023-08-26 916 views
今次係一大班朋友聚會,其中有人已經搵咗一間樓上嘅party Room,地點就係靠近旺角同大角咀中間,因為嗰個位置附近食店唔算多,同埋本身一大班人響度,所以決定叫外賣。同埋係一班朋友聚會都係叫啲簡簡單單大家一齊食嘅嘢為主,跟住有人提議左Jolibee。點餐去到送貨嘅時間都算幾快,嚟到嘅時候包裝亦都好穩陣,叫咗兩桶雞一桶辣嘅一桶唔辣嘅,佢個餐同包一大盤嘅肉醬意粉,兩款雞都好食,同埋仲係熱嘅,個餐仲有一碗薯蓉同埋一大碗粟米,另外仲有幾個蜜桃批,總括嚟講所有嘅嘢食都唔錯,一定比家鄉雞好味,連埋其他嘅配菜都係比家鄉雞好味。基本上大家都覺得以後會叫Jolibee。
2023-08-22
Delivery