2013-06-14 3637 views
自從幾年前朋友聚會中試過佢地既pizza同炸雞~ 真係平靚正~ 所以好耐冇食過Pixxx Hux 同上校雞~ 今晚懶煮dinner~ 快靚正咁黎返個高卡路里餐~ 18:15打電話叫左個 $133 既"星期一至五套餐"~ 包括: 大批1個, 意粉/飯 1客, 咖喱角春卷/炸雞2件, 田園沙律/餐湯2碗/汽水2罐~女侍應話等大約45mins~ 咁一路上網一路等啦~ 點知~ 18:30 就有人敲門~  嘩!! 15mins就送到~ 快到好似方太教煮餸咁.... 整定~ 從未試過嗌外賣快成咁~ $133 有D咩食呢? 1個環球世界大薄批~ 香辣海鮮焗飯~ 2件炸雞~ 2罐百事~~環球世界大薄批 - 即係PixxxHux既至尊批咁~ 咩都有~   個批好求其咁切左幾下就算~ 完全分唔開~ 要用刀再鋸先可以將佢地分開~   味道可以~ 用料足~ ~香辣海鮮焗飯 - 食完pizza同炸雞已經食唔落~ 留待明晚dinner~ ~炸雞 - 一雞肶一雞胸~ 今次個皮唔夠脆, 淋左~ 個皮炸得比較深色~ 有D過左火咁~   朋友話件雞胸個皮較厚~ 我舊雞脾就OK~ D肉唔鞋唔韌~
所以好耐冇食過Pixxx Hux 同上校雞~

今晚懶煮dinner~ 快靚正咁黎返個高卡路里餐~

侍應話等大約45mins~ 咁一路上網一路等啦~

點知~ 18:30 就有人敲門~

從未試過嗌外賣快成咁~

味道可以~ 用料足~

朋友話件雞胸個皮較厚~ 我舊雞脾就OK~ D肉唔鞋唔韌~

2013-06-13
Waiting Time
15 Minutes (Delivery)