2020-08-11
好掛住Just Eat個特濃牛湯河呀所以星期六捉埋朋友仔一齊去食估唔到晏晝仲有套餐, 可以以一個便少少嘅價錢加配小食同飲品<香茅豬扒湯河粉>雖然話好想食Just Eat嘅牛河, 但見到香茅豬扒湯河粉又心郁郁, 最後都係嗌左份香茅豬扒香茅味好重, 聞落有淡淡嘅檸檬香豬扒係即炸嘅, 熱辣辣脆卜卜覺得唔夠味仲可以沾上側邊嘅蔥油<特濃牛湯牛肉牛丸河粉>嚟到Just Eat又點可以唔食佢嘅特濃牛湯牛肉牛丸河粉呢? 牛湯好濃味, 入口甜甜地, 裏面仲有彈牙嘅牛丸同鮮牛肉添真係食極都唔厭呀<烤肉串>另外見加配小食都幾抵我哋就每人嗌左份烤肉串其實係豬肉串, 外面小小炸過, 味道甜甜地, 幾特别<香茅雞翼>香茅雞翼都唔錯同, 味道同香茅豬扒差不多只不過係轉左雞翼<菠蘿冰>飲品方面大食妹嗌咗至愛嘅菠蘿冰喺咁熱嘅天氣飲番杯甜甜嘅菠蘿冰真係好舒爽<越式凍檸茶>朋友仔就嗌咗杯越式凍檸茶同港式凍檸茶比起入口冇咁苦澀
<特濃牛湯牛肉牛丸河粉>
<烤肉串>
<香茅雞翼>
香茅雞翼都唔錯同, 味道同香茅豬扒差不多只不過係轉左雞翼
<菠蘿冰>
<越式凍檸茶>