2024-05-13 56 views
係值得返兜之選嘅餐廳😆呢間韓國嘢真係太抵食了,根本就係食過返尋味😋 一如既往都係晏少少就好多人,好彩我早到啫🤣嘢食未到,食住啲涼菜先🤤1️⃣ 新沙洞大排檔招牌套餐🥢忍唔住要嗌翻呢個超級抵食嘅sᴇᴛ,一個價錢包咗3樣野‼️小食拼盤入面有吉列蝦、芝士條、紫菜粉絲卷同韓式餃子🥟 最中意芝士條,微微融化好好食😍濟洲黑毛豬就係新鮮滾熱辣,當面放係鐵板度由生燒到熟🔥肥而不膩,燒完外皮脆脆,配飯食一流✨而韓式炒粉絲就加入咗雜菜,夠哂健康,份量唔少之外仲有好多蛋絲🤘🏻2️⃣ 蜜糖牛油炸雞🐥蜜糖牛油勁邪惡,好肥但好好食😋半份炸雞都好多,每件都好大件,炸雞除咗有蜜糖牛油汁外,仲帶有芝麻香味,相信無咩幾個可以抗拒得到🤣3️⃣ 招牌原粒蜂巢蜜米酒🐝打卡招牌之一😍 呢度嘅米酒係有一粒大大粒嘅蜂巢嫁,甜甜的😚 而且米酒嘅米味唔會太重,我覺得可以接受🙌🏻4️⃣ 飲品🥤揀咗要提子🍇同桃味🍑 兩隻飲品都有果粒嫁💗
係值得返兜之選嘅餐廳😆

嘢食未到,食住啲涼菜先🤤

1️⃣ 新沙洞大排檔招牌套餐🥢

忍唔住要嗌翻呢個超級抵食嘅sᴇᴛ,一個價錢包咗3樣野‼️
小食拼盤

濟洲黑毛豬

濟洲黑毛豬就係新鮮滾熱辣,當面放係鐵板度由生燒到熟🔥
濟洲黑毛豬

肥而不膩,燒完外皮脆脆,配飯食一流✨
雜菜韓式炒粉絲

2️⃣ 蜜糖牛油炸雞🐥
蜂蜜牛油炸雞

蜜糖牛油勁邪惡,好肥但好好食😋

3️⃣ 招牌原粒蜂巢蜜米酒🐝
招牌原粒蜂巢蜜米酒