2018-10-25 109 views
又黎宏啦食過宏之後一直對佢念念不忘忍唔住又過左黎食今次黎好似多左d抺茶甜品白燒鰻魚仲係做緊特價 心心眼中影極都唔會厭ge裝修好鍾意呢種5顏6色ge tone野食選擇大置上同上次食差唔多今次揀左燒鯖魚飯套餐(跟芝麻卷)飲紅茶日本白燒鰻魚定食(跟抺茶卷)轉抺茶牛奶抺茶軟雪糕芭菲燒鯖魚飯套餐由於係即燒所以都等左陣鯖魚好大條又厚肉 出面燒到金黃色 入邊仲係好嫩滑好juicy 日本米同蕎麥麵都好好食日本白燒鰻魚定食必點item 每日仲係限量ga 白燒鰻魚更能食得出鰻魚本身ge甘香同鮮味 唔洗點source就咁食都好好食 唔係度度有 所以一定要試下跟餐小甜品芝麻卷蛋 好香芝麻味 好滑好正抺茶卷蛋 呢度招牌菜之一 必食之選咁少少甜品點夠我食呢叫左個抺茶軟雪糕芭菲抺茶雪糕好rich 好滑 份量十足 d配料又好好食 我一個人都食左一大半紅茶可以解解膩抺茶牛奶 果然都係好出色 👍🏻
又黎宏啦
食過宏之後一直對佢念念不忘