2016-07-26 573 views
熱辣辣的夏天,喺街上行一陣,就想飲嘢,但又想健康啲,又唔好淡而無味,點算好??一於去試吓Banabana喇,28蚊杯,自選配搭三款水果、疏茶或益力多,夠晒綽頭試吓無妨。控制台上的各種材料,要唔要,由你話事。你點完order後,仲有營養標籤俾你參考,少少功夫,換來大家的LIKE。用控制台上的火箭收納你所選的三種材料,再去俾錢。好彩今日人少少,等十分鐘左右,你的傑作就誕生喇!!雪梨苦瓜,台灣試得多,今次就試苦瓜、哈密瓜加菠蘿。結果苦瓜的苦味贏了一條街,只可隱約嚐到一點的哈密瓜的甜,原來打算配菠蘿的酸去調和一下,點之店主的菠蘿是甜的,下次要再試吓其他配方。最令你驚喜的是除了冰外,沒有加太多的水,所以飲的過程,你會食到啲果肉。我的傑作的營養標籤,應該算係飲得健康。
試吓無妨。
控制台上的各種材料,要唔要,由你話事
用控制台上的火箭收納你所選的三種材料,再去俾錢。
我的傑作的營養標籤,應該算係飲得健康
2016-07-26
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$28 (Tea)