2021-04-08 45 views
懷舊復古風嘅cafe🤎星期四晏晝去都大排長龍🕴🏻唔敢想像星期六日嘅情況🕴🏻建議大家平日早啲去😂就可以避免太多人同埋可以坐到靚靚打卡位☺️ICED FONJI MAPLE CAFE LATTE🥛☕️🍁係加咗啲楓糖漿嘅latte🍁唔知係唔係凍飲關係🧐除咗入口第一啖之後楓糖味就唔係再太飲到🧐如果有多少少會好啲☺️🍁PANDAN KAYA COCONUT CAKE💚🥥班蘭珈央椰子戚風蛋糕🤤食落好香👍🏻唔會好甜👍🏻好溫和好夾嘅感覺👍🏻我本身唔係太鍾意椰子味都覺得好好食☺️由於當日係自己一個去🥲所以完全冇打卡影相📸️不過影咗嗰到比較特色嘅設計同裝置🍁下次會去試下主食🍝🧡btw嗰日去到見到有對情侶都係嗌件cake🍰同應該係black coffee嚟嘅☕️但係佢哋杯咖啡幾乎冇飲過就埋單走咗去🥲搞到我好好奇杯black coffee出咗咩事☕️下次會試埋🤨
懷舊復古風嘅cafe🤎

但係佢哋杯咖啡幾乎冇飲過就埋單走咗去🥲
搞到我好好奇杯black coffee出咗咩事☕️
下次會試埋🤨
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea