2025-03-01
位於太子 以復古裝修&楓葉為名嘅Cafe🍁 已經係我第三次幫襯😳 環境雖然唔大 但係裝修設計好復古 窗邊位&梳化位&門外嘅木凳都係打卡嘅好地方🥰食物質素都好好 好適合Weekday同朋友嚟呢度影相&傾計 不過要注意餐廳有人均最低$100消費❕<牛油果蟹肉生吐司>🥑🦀🍞 $108Tea Time食呢種小食就最啱 擺盤又靚 但味道方面就冇咩特別 想打卡影相嘅朋友叫呢個就最啱😳但着重味道嘅朋友 我比較推介 烤雞生吐司🙈<煉乳草莓忌廉戚風蛋糕>🍓🥛🍰 $78香甜嘅士多啤梨+煉奶味忌廉+好鬆軟嘅嘅戚風蛋糕=完美🩷Cake Menu唔係每日都一樣 冬天季節嘅時間 要留意吓有冇士多啤梨味 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)<開心果忌廉戚風蛋糕>💚🍰 $68開心果味都幾出 又唔會好甜 所有戚風蛋糕都好鬆軟 <Hot Rose Latte >🌹 $45平時Cafe都好少有玫瑰味嘅latte 淡淡嘅玫瑰花香味 同牛奶咖啡都好夾🥰
<牛油果蟹肉生吐司>🥑🦀🍞 $108
牛油果蟹肉生吐司