真心同各位推介依間餐廳,無論服務定係嘢食都好都係我食過數一數二嘅火鍋餐廳🥳好欣賞餐廳用心經營🥳👍🏻首先餐廳裝修得好靚,每一個細節都模仿返以前70-80年代嘅香港,好有風味🎉而且依度嘅服務態度更加係好有以前嘅人情味🥲餐廳老闆超級熱情,服務都好細心,喺香港好難得搵到😚而且嘢食方便每一樣都做到好高水準,仲有啲嘢食係餐廳自創嘅,包括shakesake炸魚皮,有唔同嘅味道揀,我哋揀咗椒鹽味,脆卜卜超級香口😁另外第一次食打benno嘅小籠包,但係味道又出乎意料地好味,小籠包裏面仲要咬落去好多汁😍另外一定推介嘅係依度花雕雞湯底,真係真材實料,裏面有杞子等等嘅中藥材料,仲有一大盤用走釀製過嘅花雕雞😛最後老闆仲送咗兩個甜品俾我哋,一個係懷舊嘅啫喱杯,令一個係用金魚整成嘅糖不甩,睇得出餐廳好用心經營,真心好欣賞😚💓
好欣賞餐廳用心經營🥳👍🏻