2023-02-26 568 views
嗌完外賣過嚟拎,佢哋將我個外賣黐錯單,我嗌咗個港式早餐,嘥咗我少少時間唔緊要,佢哋知道嗰餐係我嘅,佢哋話個餐啱咪得囉,佢問我係唔係雞扒,我話唔肯定,佢話返我唔可以唔肯定,因為我嗌港式早餐,我唔會記得入邊有咩嘢食喺入邊,唔緊要啦,我拎個餐嘅時候佢仲連續講三句:「個餐係唔係啱先,啱唔啱先,啱唔啱先亅,呢啲嘢應該係要佢哋check,佢哋黐錯唔緊要,點解個態度仲要咁差呢?之前啊呢間嘢仲要成日漏咗多士,但係我住得比較遠都冇攞唔到,所以都已經有個習慣會係咁check,但係嘢食點都唔緊要,係啲態度真係好有問題,點解要推翻個波比客人到,我一直都冇出聲喺度等,成件事一定唔係咁運作。
TakeAway