2024-05-09 334 views
早前喺外賣平台叫咗外賣自取,之後到舖頭想攞外賣之後約30分鐘左右就到達,當時見到舖頭鎖咗門,諗住可能職員行開咗所以就喺舖頭外面等咗足足15分鐘之後見到餐廳入面有一個女職員慢條斯理咁過嚟開門,之後就叫我入舖頭我都仲未開口問吓個外賣準備成點,個女職員就話:「就咁企出面,根本唔知你想點」語氣態度非常之差,想問吓你反鎖咗自己喺餐廳入面客人點樣入嚟呢?於是我只係問咗一句「請問外賣係咪可以攞得?」呢一位女職員再答我一句「識唔識得自己睇?」就係單單呢一件事,絕對唔會再光顧凝香居!服務態度同環境係極差極惡劣!從來未見過未聽過有一間餐廳會咁樣同客人講嘢,唔想再有其他人受呢啲氣!
早前喺外賣平台叫咗外賣自取,之後到舖頭想攞外賣
於是我只係問咗一句「請問外賣係咪可以攞得?」
呢一位女職員再答我一句「識唔識得自己睇?」
TakeAway