2016-06-01 761 views
25-5-2016 (Wed)又要到醫院接受治療,呢次大哥大嫂依然陪同,由於時間有啲急,我o地就o黎醫院飯堂食啦.我決定要好似$30.00o既南瓜鹹蛋蒸肉餅燕麥飯,加$9.00要紅豆冰.我負責搵位,搵到張冇人執o既四人枱,佢o地買同拎o黎,我執好o野,冇耐佢o地就到喇,佢o地兩個, 一人叫一個兩餸飯,咁就食勻四個餸啦.我o既南瓜鹹蛋蒸肉餅燕麥飯俾o左包辣椒醬,反而唔係豉油.先飲紅豆冰,紅豆好夠腍,甜度又適中,幾好飲. 味道: 5分之後食,南瓜鹹蛋蒸肉餅燕麥飯,鹹蛋有半隻,南瓜同燕麥唔多,鹹多黃幾紅,味道又唔太鹹,肉餅中有魷魚,味道同隸唔太鹹,肉餅鬆軟,係唔錯.飯o既軟硬亦鬆軟,唔錯.味道: 4分服務:大哥拎佢o地其中一個餐o黎後,又行返轉頭問我見唔見到有張飛?我o地搵,冇.佢同大嫂拎完o野o黎坐低,仍討論話飛呢件事,應該係職員自己收o左唔記得又問啦.2.5分其他:呢o度係自助形式,連餐具,水都要自己拎,而食完後個餐盤都要自己擺去餐車,但我發現好多人冇咁做,包括醫院o既工作人員.

我o既南瓜鹹蛋蒸肉餅燕麥飯俾o左包辣椒醬,反而唔係豉油.

先飲紅豆冰,紅豆好夠腍,甜度又適中,幾好飲.

味道: 5分

味道: 4分

服務:
2.5分

其他:
2016-05-25
$39.00 (Lunch)