2017-09-09
夜晚,約左朋友響旺角周邊行下行下,搵到間叫村爺爺車仔麵,就大家坐底試下啦,照道理麵會一入餐廳搵位坐底叫野食啦,點知坐底無耐諗住叫野食,就聽到個姐姐問兩個學生妹你地叫左野食未呀,原來係要響出邊叫左野食,先可以入內坐底😅依下唔聽到佢問人地都唔知道🙈之後,我地叫左野食啦,都好ge轉左個位坐,因為之前揀果個位,好似有滴水🙈友人點左個龍蝦伊麵,我就普通叫左個豬骨湯底三餸粗麵見到好多人都叫龍蝦伊麵,其實依個麵係抵食ge,50幾蚊食到龍蝦,同埋友人都讚唔錯,加上有個細心位,就係每個叫龍蝦伊麵都會俾個鉗同濕紙巾,依下值得一讚之後,到我個三餸麵,特別在於餸同麵係分開放ge🤔依個唔係好明,不過味道都唔差ge🤔只係唔太食得出湯底係豬骨煲出黎,可能係我食唔出啦🤣整體都可以ge,不過會建議可以有多點指示,如先叫野食後入座,類似依d指示,員工又唔洗煩成日叫人出去點左野食先再入黎🤔咁都方便員工,唔洗成日提醒食客,同埋可以放幾個餐牌響檯面,因為價錢上有點亂🤔都係侍應話幾錢就幾錢,感覺唔太公平咁,純粹個人建議,可以參考下