2023-10-31
上次經過呢間冰室已經想試,今晚一於同老公去試吓!今日好肚餓,總共叫咗三樣嘢叫咗個點籽小炒王,雞扒拼鮑魚同埋三寶炒烏冬。小炒王超有鑊氣🔥超多料。韭菜加埋煙鴨胸,餐肉同魷魚一齊炒,口感十足,好惹味!😊👍🍗個雞扒拼鮑魚,我哋叫咗加黑椒汁。當啲汁加咗落個鐵板度,就即刻有吱吱聲,好正😆😆聞落勁香🤤同埋第一次食鐵板係有鮑魚,好新奇!😻鮑魚好新鮮,食落好爽口。個雞扒煎得好香好脆仲好有肉汁,非常惹味!👍🥢最後就係三寶炒烏冬,三寶呢就有煙鴨胸,餐肉同魷魚,份量好夠,好足料!!烏冬炒得夠乾身,麵質唔會太淋,仲好煙靭!🎉三樣嘢加埋份量超大又足料,係一餐豐富嘅晚餐🫰🏼總括嚟講,餐廳座位闊落,衛生程度非常好,食物材料豐富,份量足,係一間高質嘅冰室!🌟
今日好肚餓,總共叫咗三樣嘢叫咗個點籽小炒王,雞扒拼鮑魚同埋三寶炒烏冬。 小炒王超有鑊氣🔥超多料。韭菜加埋煙鴨胸,餐肉同魷魚一齊炒,口感十足,好惹味!😊👍
🎉三樣嘢加埋份量超大又足料,係一餐豐富嘅晚餐🫰🏼 總括嚟講,餐廳座位闊落,衛生程度非常好,食物材料豐富,份量足,係一間高質嘅冰室!🌟