2023-08-22
行完商場落地下,就見到呢間串燒舖,比起一般串燒舖,佢乾淨企理,食得放心。🥢 蒜蓉粉絲扇貝 🔥平時好鍾意食扇貝,冇諗過响串燒舖都有得食,水準拍得住海鮮酒家。點左兩份 🍽 原味 ➕加芝士🧀 新鮮!爽甜!再加上秘製汁撈粉絲,🥢 原條茄子 🍆好想同屋企人分享美食,本來想外賣扇貝返去,但店主話外賣返到去無咁好食,就推介呢個原條茄子。嘩!!!冇諗過真係一條完整至少八吋長嘅茄子 🍆 份量十足 👍🏻👍🏻👍🏻 平平無奇嘅茄子,可以化腐朽為神奇,勁好食 😋😋😋🥢 撈麵🍜覺得店主好細心 💕 食物多元化🌈 萬一食完幾轉串燒都唔夠飽,整返碗撈麵就啱啱好。仲有兩款size俾你揀,好貼心 👍🏻👍🏻👍🏻 撈麵好香,感覺係正宗嘅印尼撈麵,好似以前印傭姐姐煮俾我食嘅味道,好好味😋大熱天時食串燒,配返一樽冰凍嘅菊花茶,大滿足 🤩🤩🤩
🥢 蒜蓉粉絲扇貝 🔥
🥢 原條茄子 🍆
🥢 撈麵🍜
大熱天時食串燒,配返一樽冰凍嘅菊花茶,大滿足 🤩🤩🤩