2023-04-19
❤️牛雜湯 $82精選牛雜配埋特製香料 慢火燉煮 風味十足 牛骨湯嘅精髓加埋牛雜 呢個湯超重牛味 而且仲有大量牛雜可以食 性價比最高嘅湯底❤️特選和牛盛 送澳洲五花趾 $234✅信州和牛肩胛✅信州和牛腹肉今日MVP🏅入口即化 油花滿瀉 回味無窮✅信州和牛赤身肉味超濃 但又晤會有筋同煙un 鐘意食牛味濃嘅你必食❤️滑尾龍 $38牛後腿外側肌肉條 亦稱黃瓜條 組織較密集 肉味較重配搭雞蛋能軟化肌肉纖維 估你晤到禁滑 必食❤️胸口撈 $48成舊白色 晤知以為係牛脂肪 但其實好爽口 又夾脆 一試難忘❤️手打牛筋丸 半打$30呢到嘅手打牛筋丸 都好大粒下 牛筋丸彈牙多汁 值得一食總括黎講 呢間牛肉火鍋專門店評分好高 性價比高之餘又食到牛嘅特別部位 食靚牛都可以好大眾化 我一定擇616 提提大家openrice book 位有8折 快啲Bookmark 啦📍616牛肉火鍋專門店 (積富街) (大圍)大圍積富街33號積康樓地下C及D號舖
❤️特選和牛盛 送澳洲五花趾 $234
❤️胸口撈 $48
成舊白色 晤知以為係牛脂肪 但其實好爽口 又夾脆 一試難忘
❤️手打牛筋丸 半打$30
呢到嘅手打牛筋丸 都好大粒下 牛筋丸彈牙多汁 值得一食
📍616牛肉火鍋專門店 (積富街) (大圍)
大圍積富街33號積康樓地下C及D號舖