2021-04-14
去開北角見到有呢間👉🏻牛牛日式火鍋放題👈🏻 又見唔使排隊,就入咗去試下👅..🗣呢到係一人一火鍋,環境寛敞又舒服,而且有窗口位,仲可以見到個海架,都幾正👀 講返野食先... 我就點咗個”大地鰹魚湯底”好清甜 ,朋友就點咗”壽喜燒湯底” 味道甜甜哋➰..“日本產頂級黑毛和牛90mins 放題套餐”(HK$338) 包括咗多款嘅肉類: 日本產頂級黑毛和牛、美國產極選牛小排、澳洲穀飼牛、美國頂級牛肉、嚴選特級牛肉、紐西蘭草原羊肩肉、日本產極級豚肉、丹麥皇冠豚肉...🙋🏻♀️個人最推介就係日本產黑毛和牛,油脂分布平均,肉質嫩滑,忍唔住自己食左3盤牛肉呢‼️..🤩留意番...牛肉係無限量添加,上菜都好快,外面更有蔬菜區、醬料區同自助飲品區,選擇都好豐富〰️ 飲品區更有冷泡茶,完全冇糖、冇添加,啖啖濃郁茶味🍵..甜品區竟然有Mövenpick 雪糕🍦Oreo 雪條 同大腳板 ,仲要係任食㗎,正🥰.