2022-08-16 197 views
講起性價比比較高嘅咁梗係壽司郎啦!🤩價錢又合理,材料又唔錯,最重要嘅係佢有我最愛嘅螢光魷魚。 佢嘅螢光魷魚真係好好食,佢用自家調製嘅日式醬油醃製嘅螢光魷魚,再加埋好新鮮好好食嘅青蔥,做成一個軍艦壽司。嘩,簡直就係絕配呀! 😍另外,我想講吓佢嘅香蔥吞拿魚壽司。我都覺得每次你壽司郎食,都一定要叫呢一款嘅香蔥吞拿魚壽司。雖然度度都有得食,但總係覺得佢哋嘅香蔥吞拿魚壽司係特別滑,完全冇一絲絲嘅吞拿魚根,而且唔腥,諗起都好想食。雖然講起佢嘅服務就一般般,但其實咁多人嚟食,我等都等到燥燥地,所以我都明白, 真係辛苦晒你哋。雖然咁多人你食上菜都好快,呢個真係好值得讚嘅!繼續加油,香港不能沒有壽司郎。🍣
講起性價比比較高嘅咁梗係壽司郎啦!🤩
價錢又合理,材料又唔錯,最重要嘅係佢有我最愛嘅螢光魷魚。