2018-11-24
是日經過太子搵食,朋友介紹話食過呢間餐廳幾抵食,行過見到咁岩有位,咁就試試佢!我地2個女仔,叫左3樣野~雞胸柳什菜沙律~ $50左右份量正常,雞胸柳係偏乾,但煎得香脆得黎又唔油既,佢係配胡麻汁,食落都幾清爽~白酒蜆肉炒意粉~ $55白酒味無乜,但意粉煮得岩岩好,夠彈牙同埋炒得幾乾身!蜆肉都算新鮮,味道唔算太濃,唔會覺得好重味精,抵讚!南瓜帶子意大利飯~ $80左右一直覺得意大利飯會好「漏」,但呢個又唔會喎! 南瓜汁有微微甜味,唔算好creamy,食落去就幾順口,唔會食幾啖就覺得膩,飯係偏硬身,但我個人係鐘意食硬身有咬口既飯,所以都岩我食! 總括黎講,呢個價錢既西餐黎講,野食都算中上,唯一不足就係坐得好逼,台貼台,繁榮時間想有個位擺下袋都無可能,適合快食既朋友,如果想坐低好好傾下計就唔得lu~
我地2個女仔,叫左3樣野~
雞胸柳什菜沙律~ $50左右
白酒蜆肉炒意粉~ $55