2023-09-12
呢間餐廳係日式嘅快餐店 價錢唔貴 好抵食 而且好快整好食得 🤣 食物選擇好多 近排仲出咗火鍋壽喜燒☺️ -🐔廿一堂雞肉丼 $59係招牌丼飯 好多雞肉喺飯面上面 雞肉好juicy口感夠滑 佢用左珍珠米 好好咬 米飯林左佢嘅醬汁 甜甜地 好快就清咗碗飯 🤣-🍲美國牛小排壽喜湯 $88揀左壽喜燒湯底 甜甜地 都幾濃郁 另外我哋揀咗要烏冬 烏冬口感煙韌 同壽喜燒湯底好夾㗎😍牛肉味都唔算濃 質素一般 但係佢個火鍋仲有好多配料🤪其他配料有蛋 蟹柳 年糕福袋 粟米 金針菇 ☺️我哋再另外加咗雞肉 雞肉佢俾咗雞俾肉我哋 好滑嫩 質素好高🤤-🍜天婦羅蕎麥麵 $88呢一個嘅蕎麥麵係冷麵 新出嘅食物 冷麵汁唔錯 天婦羅有兩隻蝦 冬菇 茄子 炸得幾脆 😋-仲有日式大福 係朱古力味 幾煙韌 不過有啲甜 🙈-📍廿一堂將軍澳唐賢街19號天晉匯二期地下G08號
🐔廿一堂雞肉丼 $59
🍲美國牛小排壽喜湯 $88