2022-07-08
L square 平時都路過見到有好多唔同餐廳,今次見到燒鬼就上左去試下啦!!!今日係平日,同埋咁岩過左office lunch hour,所以都唔多人,luckyMenu都好多野選擇,同埋包salad同三文魚味噌soup我揀左和牛定食,朋友就揀左魚生飯😎店員好快上左個三文魚豆腐湯,同埋沙律,個沙律汁好特別,有wasabi味,好清新同平時既好唔同。同埋個三文魚味噌湯,好足料,好多三文魚同埋豆腐同白蘿蔔,好味!!!之後都好快上左我地個main啦,我個個和牛定食上枱仲好熱辣辣,好香燒肉同埋燒肉汁味和牛飯d配菜都有用薑汁同埋燒汁炒過,好香好入味,同埋配埋個飯同埋d肉食好夾唔膩,和牛都好香肉味又濃味,雖然lunch食和牛有d奢侈,但好有滿足感朋友個刺身飯都好新鮮,完全冇平時個d好似係雪櫃拎出黎凍冰冰咁,食落好新鮮好甜,個魚蓉好香好味,成個飯又都唔話太醋味,同埋好岩夏天食,好清爽,又唔會太膩總結:lunch set價錢好抵仲超飽,男仔大食定女仔share都岩曬,款式仲要好多揀,下次再黎encore試埋其他先
Menu都好多野選擇,同埋包salad同三文魚味噌soup
我揀左和牛定食,朋友就揀左魚生飯😎