招牌老壇酸菜魚 $60 (轉紅薯粉+$8)好味指數:8.5/10見到每張枱都會嗌一碗,所以我都唔執輸,叫返碗嚟試吓, size其實好大碗,首先啲湯唔會🌶️太辣,酸酸地咁好開胃,但我覺得湯嘅味道可以再濃多少少🤏🏽會仲更加正,不過個魚片🐟非常出色,因為好滑🫠,應該係我食過咁多間酸菜魚裏面做得最滑🥇嘅一間舖頭,咬落去仲有少少🦷彈牙,而且配菜都有好多芽菜,🥬娃娃菜,薯粉墊底,我哋另外配多咗個薯粉,因為酸菜魚同薯粉係最佳嘅拍檔。尖椒回鍋肉$52好味指數:7.5/10五花腩🐷食得出係炸過嚟,尖椒🌶️全部都挑晒啲籽,所以一啲都唔辣,就算用咗辣嘅醬料去炒,味道啱啱好好惹味,份量嚟講一個人絕對足夠,仲有大大碗飯🍚跟埋。干煽肉碎四季豆$50好味指數:8.5/10呢個餸菜係我哋覺得😍最出色嘅,肉碎大大粒,而且四季豆炒到唔淋好爽口,加上佢調味恰當,唔會太鹹,仲有少少🌶️辣辣哋,用嚟撈飯好開胃,個個都爭住食。新疆烤羊肉串肉$15 串好味指數:6/10呢個羊肉🐏冇乜蘇味,咬落去肉質偏淋,所以口感爭少少,但係佢燒🔥嘅熟度,同埋調味各樣嘢都係啱啱好。
招牌老壇酸菜魚
$60 (轉紅薯粉+$8)
好味指數:8.5/10

尖椒回鍋肉