2022-07-11
🧡Please follow my IG : orororenji☆ 𝙏𝙚𝙧𝙧𝙖𝙘𝙚 𝙞𝙣 𝙎𝙚𝙖𝙨𝙞𝙙𝙚尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈2樓OT233號舖✦ 濟州柑橘炸雞無骨半份炸雞脆卜卜入面又Juicy,仲要無骨啖啖肉,個醬酸酸甜甜咁好開胃,入面有少少薯條同年糕,完全岩晒我呢d樣樣都想食少少嘅人。✦ 傅統紫菜飯卷肉同菜個比例好好呀,唔會話好多肉好膩咁,同埋蘿蔔同青瓜都好爽口好清新,夾埋岩岩好。✦ 韓國蜆肉飯一上枱見到勁多蜆肉,炒飯係帶韓式個隻香辣,好香口開胃。✦ 水果忌廉三文治水果嘅香甜配埋滑滑嘅忌廉,加上鬆軟嘅麵包,真係好好味!✦ 士多啤梨提拉米蘇蛋糕呢個個樣好精緻,士多啤梨好鮮甜,忌廉好滑,最底仲有層海綿蛋糕,好味呀!✦ 柑橘乳酪好cute cute!我認我係因為呢杯野飲而黎,但佢除左個樣good之外味道都good,橙味乳酪咁,又唔會好甜。✦ 熱情金菠蘿沙冰顏色好靚嘅菠蘿沙冰,非常解渴,杯邊大大舊菠蘿我都食埋因為真係好甜!
☆ 𝙏𝙚𝙧𝙧𝙖𝙘𝙚 𝙞𝙣 𝙎𝙚𝙖𝙨𝙞𝙙𝙚
尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈2樓OT233號舖
✦ 濟州柑橘炸雞無骨半份
✦ 傅統紫菜飯卷
✦ 韓國蜆肉飯
一上枱見到勁多蜆肉,炒飯係帶韓式個隻香辣,好香口開胃。
✦ 水果忌廉三文治
水果嘅香甜配埋滑滑嘅忌廉,加上鬆軟嘅麵包,真係好好味!
✦ 士多啤梨提拉米蘇蛋糕
✦ 柑橘乳酪