朋友住在杏花村,我今日過嚟探佢,打算一齊去食晚飯。佢忽然有個建議 ,要帶我回到少女時代,食一個童話式嘅晚餐。聽落幾得意,就即管去試下。全店都係粉藍色,有旋轉木馬,又有船,充滿童話色彩,唔怪得之叫“Cafe Paradise”,超多打卡位,簡值好似漫畫入面天堂樂園一樣。最適合打卡影相留念,小朋友見到,肯定超開心。有咁靚嘅環境,我心諗肯定收得好貴啦 !點知。。。望到餐牌,嘩嚇咗一跳 😚,石燒美國頂級穀飼牛肩胛肉眼扒套餐,都係 78蚊咋!咁抵,“拿拿林”即刻點返一個先。你喜歡熟d又得,我喜歡生d亦得。隨你個人需要,控制牛排生熟程度。我記得第一次食石燒牛排,就係喺德國,都要幾百蚊喎。不過,返嚟香港後,都無再食過啦!好值得懷念。而且仲咁平,幾十蚊就有。😍😍😍我地加左30蚊,要埋餐飲,沙律,同甜品。認真抵食。性價比高。兩個人當然叫咗兩個餐啦!我哋仲叫多一個咖哩汁燴牛肋條配薯菜,都係78蚊咋 。所以,我話性價比甚高,值得推薦畀大家嚟試下。💃💃💃疫情下,唔可以去韓國景點打卡,成日心思思,就不如嚟呢度,一面打卡,一面嘆美食,人生一大樂事呀也!🤤🤤🤤同小朋友生日,可以約埋朋友嚟慶祝,都係唔錯嘅選擇嚟嫁。🙍

石燒美國頂級穀飼牛肩胛肉眼扒

咖哩汁燴牛肋條

所以,我話性價比甚高,值得推薦畀大家嚟試下。💃💃💃

同小朋友生日,可以約埋朋友嚟慶祝,都係唔錯嘅選擇嚟嫁。
🙍‍♀️👱‍♀️🧑‍🦰👩‍🦰👩🧔👨🧑👧👦🧒👶
2021-05-05