2023-11-13
呢間開咗都好耐 住附近嘅我都極少幫襯 見到評價都幾唔錯 所以同朋友推薦呢度 吹下水傾下計食下野 款式都幾多 熱食 湯麵 魚生 串燒 炸物….. 而且飲品款式都花多眼亂 店員非常親切 見我地揀野食飲品 都會搭下嗲 吹下水 氣氛幾好🫢 我地兩個女仔 咩都揀啲😝😝🥢壽喜燒 $98🥢四品刺身盛合 $178🥢椒鹽雞軟骨 $32🥢厚燒牛舌串 $34🥢廣島吉列炸蠔 $34🥢自家製芝麻雞翼 $38🍻Hoegaarden 🍻士多啤梨特飲 其實係肥牛鍋😝 不過牛汁係壽喜燒嘅甜甜汁 先食呢個暖暖個胃 食啲菜打定個底😛 再食刺身 刺身好肥好厚 味道都幾鮮😋 再黎串燒炸物 牛舌有少少un 雞軟骨好香椒鹽 好脆好夠熱氣 炸蠔熱辣辣 好脆好滿足嘅蠔味 個人覺得呢個性價比最高🤭 芝麻雞翼非常香口 而且都好juicy🤤 整體性價比都幾高嘅餐廳 閒時再黎encore 下吹下水都幾唔錯🙌🏻🙌🏻⭐️😛 有個店員哥哥好好傾 送咗少少野食俾我哋 係咩就唔講得🤫開心🤭
我地兩個女仔 咩都揀啲😝😝
🥢壽喜燒 $98