2023-05-24
晚上經過駿業街都會見到熟食市場好多人幫襯~原來入面環境都幾乾淨企理。其中一樓有一間鑊氣小炒🔥一個舖位係廚房,對面舖位就有室內位置進餐。全部菜式都係即叫即炒,好吸引!✪ 黑松露鮑螺片炒飯 ⌫💲68這道炒飯粒粒分明,加咗黑松露香氣迷人。鮑螺片切咗粒粒,加埋翠玉瓜,好有口感。✪ 紅顏炸子雞 (半隻) ⌫💲68每日限量發售。我點餐時只淨下半隻~炸子雞真係好好味!肉質鮮嫩好juicy。連雞胸肉都唔會嚡。一定要搭配附上嘅酸辣醬,真係絕配。✪ 海悠太極鴛鴦炒飯 ⌫💲1682-3人份量,好大份。蛋炒飯炒得乾身,粒粒分明,口感細膩。鴛鴦醬汁分別係蕃茄汁同白汁。蕃茄汁有洋蔥同雞肉,酸酸地好開胃。白汁有蝦仁,小柱等海鮮。性價比好高。【 海悠 】📌 觀塘駿業街67號駿業熟食市場1樓52-53, 56號舖
✪ 黑松露鮑螺片炒飯 ⌫💲68
✪ 紅顏炸子雞 (半隻) ⌫💲68