2018-04-10
今次嚟左呢間餐廳食semi buffet brunch,因為見到佢個view好似好正,1pm左右去到,一去到就見到個靚海景 (佢個天台景仲靚) 😍食物方面,首先有5款主菜俾你揀,另外有超過20款前菜同甜品嘅 buffet bar 無限任食,不斷refill 😋餐廳經理不斷同客人介紹每道菜,又keep住睇下客人有咩需要,好細心!重點推介嘅前菜就係Parma ham 同French toast!! Parma ham 每次一拎出黎就好快被清唒!哈哈!仲有麻醬豆腐!最特別嘅係佢仲有凍湯同熱湯!有粒粒蘑菇喺個底架!食到咁上下,期待已久嘅main course終於出場。我地分別叫左個海蝦香草茄汁意大利粉同埋安格斯肉眼伴大蝦配蘑菇忌廉汁。個肉眼扒都唔錯,不過略嫌有少少過熟,但係整體都好好味。個意大利粉就係成個brunch最驚喜!! 啲意粉煮得啱啱好!係al dente呀!! 個sauce又好味!超級推介!食完飯仲可以上埋天台望埋佢個靚景!咁嘅價錢有咁嘅食物同服務真係超值呀!