2022-06-30
明太子魷魚蟹棒意大利麵 $88通常cafe菜式俾人嘅感覺都係精緻啲,份量比起餐廳可能細碟啲🤏🏼,但驚喜地呢度嘅意粉絕對食得飽!明太子醬汁濃郁、魷魚同蟹棒嘅份量多,可以大啖大啖品嘗~鮮蝦蟹棒海膽忌廉意大利麵 $118朋友揀咗試海膽意粉,同明太子意粉一樣出色,醬汁份量足夠,啖啖意粉都食到香濃嘅海膽味! 如果唔係好喜愛海膽嘅朋友可能會覺得有少少腥🤏🏼,但海膽控嘅話應該會食得好滿足!凍蜜糖黑咖啡 $52加咗蜜糖之後,呢款黑咖啡入口温和,冇咗平時飲齋啡果種苦澀,仲帶少少甜味,但甜而不膩~🍯富士山 $58呢杯應該係呢度嘅名物(?),第一次嚟都會嗌富士山🗻。頂層係岩鹽芝士奶蓋,飲品嘅主體原來係黑糖鮮奶,加咗蝶豆花漸變成藍色~通常靚嘅嘢都係伏,但富士山出乎意料地幾好飲,唔會過甜,搞均之後飲落有淡淡焦糖味!
明太子醬汁濃郁、魷魚同蟹棒嘅份量多,可以大啖大啖品嘗~
鮮蝦蟹棒海膽忌廉意大利麵 $118
凍蜜糖黑咖啡 $52