2022-09-26 200 views
今日十一點四十分左右到食店,已經見到有一條十幾人隊仔排緊,佢哋十二點開咖,等左陣,我大約十二點一左右入座,其實佢個位置係以前荃灣 Beans咖啡室個位,不過間鋪一分為二,右邊係一間新cafe 左邊就係佢哋舖頭了,數過可以坐到二十人左右,最好兩個人去,可以對住一齊坐,如果有八個人,可能要等中間長檯,我剛剛一個人,坐中間長檯,佢日頭有膠板間左中間做一張4人檯+兩張2人檯。一坐低,檯上面以有餐牌同檯號碼單同個 QR code, 可以即時手機掃code落單, 我叫左 一個鹽酥雞套餐一杯凍大紅袍仙草奶茶 (少甜少冰) 另外散叫左 一個肉鬆起司蛋餅,大約9分鐘左右, D食物就陸續來,都算快咖。我覺得最好食就係個鹽酥雞同個蛋餅 ,其他都一般般... 整體服務質數都 ok咖,有時會見到老闆幫手送餐出來, 真係完全冇摧客人埋單依樣同網上介紹吻合,食完晒攞埋張印左檯號同 QR code單出櫃檯埋單就可以了,出到去又見到一大堆人係到排隊,好彩食第一輪,如果唔係一定排到變左食下午茶...

我叫左
一個鹽酥雞套餐
一杯凍大紅袍仙草奶茶 (少甜少冰)
另外散叫左 一個肉鬆起司蛋餅,

鹽酥雞套餐
大紅袍仙草奶茶 凍 少甜少冰
肉鬆起司蛋餅
2022-09-26
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$85 (Lunch)
鹽酥雞套餐
肉鬆起司蛋餅