花甲年華(Yuen Long)位於元朗YoHo Mall一期嘅Food Court位置 因為最近突然好想食花甲粉 即刻俾我搵到😚😚⌖ 鮮甜花甲粉(小辣)🍜🌶️💰$60今次嗌嘅花甲粉無格外加配菜 例如各款蔬菜或肉類(價錢~$6-10)所以基本配料只有金針菇同芫荽😗😗 花甲有20隻左右 可惜比較細隻🥲 香辣湯底鮮甜惹味😋 食落feel到小小麻添 粉絲好滑身 完全吸收曬湯底嘅辣味🌶️ 食到一啖接一啖🤤🤤 係味道好唔錯嘅花甲粉!不過整體黎講份量一般 比較適合小鳥胃嘅女仔 男仔應該就唔夠啦🤥 套餐配左紙包飲品🧃 或者加錢轉汽水🥤都得~☻ 回頭指數:7.5 / 10 #Fatshit_ami #Lunchtime #元朗美食 #港式美食 #中式美食 #香港美食 #食好西 #花甲粉 #花甲 #香辣花甲粉
花甲年華(Yuen Long)

⌖ 鮮甜花甲粉(小辣)🍜🌶️
💰$60