2016-09-06 4859 views
係東涌住左15年,咁多年黎當每次想係東涌食日本野,可以揀既只有連鎖店,逸東終於開一間小鋪,作為愛日菜既我又點可以唔去試下!雖然鋪位唔係太大,座位亦唔係太舒服,但係村屋食日本野唔係食環境,係食人情味係食食物質素!白板上既menu係set黎包野飲,每個set都5,60左右係抵既!我同朋友們total 4個人1個baby叫左個2人餐再叫個set最後驚唔夠飽仲單叫左個飯,然後發現飽到上心口單叫左2碟芝士年糕,真係好正啲流心芝士2人餐其實已經夠多野食,有沙津、芝麻雞翼、炒牛柳(用洋蔥青椒炒十分惹味)、刺身(新鮮美味)、三文魚炒烏冬仲有鯖魚,另外唔知係咪老闆見我地帶住個bb,黎多左碟炸豪每人一個食到我地lam lam利Set我地就叫左粒粒魚生飯,魚生飯會有埋黃瓜青瓜同埋玉子燒,自己加適量既豉油,已經食到yummy yummy另外我地仲叫左個燒汁雞扒飯,係正常味道算ok啊份量整體黎講,以呢個價錢食到呢個質素既日本菜,真係抵食!我一定會同家人朋友成日食

單叫左2碟芝士年糕,真係好正啲流心芝士

另外我地仲叫左個燒汁雞扒飯,係正常味道算ok啊份量

2016-08-25
$480 (Dinner)